Betclic

Dens aktivitet bookmaker office Betclic startet i 2009, da det fikk en lisens i Storbritannia, som regnes som det mest krevende bookmakeren landet. I dag blir 10bet-kontoret blitt mer populært og tiltrekker seg et stort antall både erfarne og nybegynnere. Påliteligheten til bookmakeren 10bet er medlemskap i IBAS-foreningen, dette regulerer bookmakers arbeid og løser de omstridte problemene med spillerne.

Nettstedet til Betclic bookmakerkontoret kan brukes på forskjellige språk i verden, blant dem er det russisk. Utformingen av nettstedet er veldig praktisk for brukerne. Det er nesten ingen unødvendig annonsering på gulvet på skjermen og inneholder ikke unødvendig informasjon. Hovedsiden har en liste, den deler ulike idretter, ligaer og turneringer. I tillegg har nettstedet seksjoner med statistikk og resultater.
Bud linje

Betclic BONUS 200 € FOR NYE SPILLERE »

Den mobile versjonen av spillkontoret Betclic har en veldig interessant linje for spillere, så det er forskjellig fra mange andre bookmakere. Oddsen som bk 10bet tilbyr er ganske bra. Det gode er at de gis opp til tusenedeler. Få hvilket kontor kan tilby dette.

Levende priser

Veldig attraktivt se live-priser mot bakgrunnen til konkurrenter på dette kontoret. Veldig praktisk mottak av Betclic live-betting. Ett klikk gjør deg vedtatt, og dette unngår vanligvis å endre oddsen under spillet.

10bet tilbyr deg å spille en veldig interessant tote Totopot. Denne tote er representert av et sett med 14-16 hendelser, som spilleren må gjette. Denne typen spill er veldig populær blant spillere, spesielt når du leser anmeldelser om Betclic. Praktisk på hver tegning er jackpotten ca 10 000 euro.

Den mest minimale innsatsen i Betclic er bare en amerikansk dollar, og maksimale innsatser kan nå seks tusen pounds, alt avhenger av den spesifikke begivenheten at spillerne satser. Et veldig hyggelig poeng er at maksimal gevinst på dette kontoret ikke er begrenset.

Inngang og utgang av midler

På dette kontoret er det mange enkle måter å ta ut valuta fra kontoen din. De mest populære er selvfølgelig bankkort og populære betalingssystemer som WebMoney og Scrill (Moneybookers) og mange andre internasjonale betalingssystemer. Minimum innskudd i Betclic bookmakeren er $ 9 eller seks britiske pund. Før du legger inn midler, les nøye reglerne for en bestemt metode, siden en viss provisjon holdes tilbake av ulike metoder for innskudd av innskudd. En veldig fin gave til spillere fra Russland er at kontoen kan åpnes i den innenlandske valutaen – rubelen. For å få tilbake midler oftest, blir kontoret bedt om å bekrefte passdataene. Det er vanligvis nok å skanne passet ditt. Dette er ikke en komplisert prosedyre som er nødvendig for sikkerheten til spillerens konto.

Bonuser og kampanjer

En veldig hyggelig begivenhet, som venter spilleren når du foretar det første innskuddet, er en bonus på opptil 50%. Denne bonusen er påløpt innen 24 timer, umiddelbart etter at innsatsen på hele beløpet av innskuddet er gjort. Det bør bemerkes at disse satsene skal ha en koeffisient på minst 1,6. Det maksimale bonusbeløpet for det første innskuddet er 300 $ / 300 €. Bonus gis bare når mengden innsatser som er gjort overstiger 8 ganger bonusbeløpet.

Teknisk støtte Betclic på høyt nivå kan dette dømmes av tilbakemeldingene fra spillerne, tjenesten fungerer veldig bra og effektivt. Teknisk støttepersonell jobber døgnet rundt og alle dager i uken.